Rollegemse Chiro heeft heel wat te vieren

02/11/17 om 16:34 - Bijgewerkt om 16:33

De meisjeschiro in Rollegem ontstond 40 jaar geleden en de jongenschiro 35 jaar geleden. Chiro Tandem werd in 1999 gemengd en viert dus haar 18de verjaardag. Een twintigtal huidige en oud-leiders staken de handen in elkaar om op 4 november een groot feest te bouwen om al deze verjaardagen samen te vieren.

Ter gelegenheid van het verjaardagsfeest werd een nieuwe vlag gemaakt. In februari, september en oktober kwamen leiders en oud-leiders bijeen om een feest te organiseren. "Het waren geestige vergaderingen, en de eerste keer was in het heem zelf, alsof we weer echt in de Chiro zaten", lacht Toon Vanneste, die uit de eerste leiderslichting van de jongenschiro komt. Zijn vrouw Tine Vandeputte zat dan in de eerste lichting Chiroleidsters. "Er werden (mail)adressen opgezocht en 276 uitnodigingen verstuurd. Het was niet evident om iedereen terug te vinden. Als er mensen van de oud-leiding of kookploeg zijn die geen uitnodiging kregen maar alsnog willen afkomen zaterdag, zijn ze natuurlijk meer dan welkom."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!