Roeselare Awards geeft aftrap voor hét feest van Roeselare

© (Foto JCR)
Peter Soete

Het comité en de deelnemers aan de feestavond van de Roeselare Awards reiken op zaterdag 26 januari 2019 in het Roeselaarse Fabriekspand opnieuw een resem Awards uit aan opmerkelijke personen en projecten uit Roeselare. Het comité lichtte al een tip van de sluier.

Enkele ondernemende Roeselarenaars zijn 22 jaar geleden begonnen met de Roeselare Awards. Op de eerste editie in 1997 waren er 250 aanwezigen en reikte toenmalig minister Luc Martens drie Awards uit: juwelen Pools kreeg de Award Publiciteit, Stoffen Logghe de Award Renovatie en kledingzaak Biba Junior de Award Etalage. Sedert het eerste Awardfeest is er veel water naar de zee gevloeid. Verleden jaar tekenden meer dan 800 feestvierders present en werden er acht Awards uitgereikt. Ook de inwoners van de stad krijgen de kans om mee de persoonlijkheid van het jaar te nomineren en te verkiezen, en in diverse categorieën kandidaat-ambassadeurs voor te dragen.

Deze week werden sponsors en toekomstige sponsors uitgenodigd op een informeel maar exclusief event. Persoonlijkheid van het jaar 2017 dokter Willem Stockman van AZ Delta leidde samen met algemeen AZ Delta-directeur Johan Hellings het hele gezelschap rond in de toekomstige gebouwen van het nieuwe AZ Delta aan de E403 in Rumbeke.

Ronde tafels

Nadien werd in het nabijgelegen Hotel Mercure de kick off gegeven van de Awards 2018. Vanaf nu kunnen de kandidaturen ingediend worden voor diverse nominaties. Dat is het geval voor de onderdelen Renovatie, Winkelbeleving, Bedrijf van het jaar, Nieuwbouw, Handelaar van het jaar, Starter van het jaar en Marketing. Men kan ook een kandidaat voordragen voor Persoonlijkheid van het jaar.

“Verleden jaar tekenden meer dan 800 feestvierders present”

Het feest op 26 januari vindt opnieuw plaats in het Fabriekspand. Dit jaar opteert men opnieuw voor ronde tafels om het comfort voor de gasten aan tafel te vergroten. Dit betekent ook dat er maximum 750 gasten kunnen aanwezig zijn. Vroeg een tafel reserveren is dan ook de boodschap. Meer info is te vinden op www.roeselare-awards.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier