Roeselaars Liefhebbers Verbond bestaat halve eeuw

03/01/18 om 17:44 - Bijgewerkt om 17:42

In juni vierde het Roeselaars Liefhebbers Verbond na de algemene vergadering met alle afgevaardigden van de 42 ploegen. Afgelopen week volgde de officiële huldiging op het Roeselaarse stadhuis. Huidig RLV-voorzitter Hendrik Roelens blikt samen met ons terug op een halve eeuw liefhebbersvoetbal.

"Uiteraard zijn veel pioniers uit de eerste dagen er niet meer bij", kijkt Hendrik Roelens even achterom. "Naar hen gaan vandaag ook onze dankbare gedachten. Zij hebben er mee voor gezorgd, met vallen en opstaan en met veel enthousiasme en hardnekkigheid, dat het RLV werd opgebouwd en ook vandaag nog een bloeiende voetbalvereniging is. Het Roeselaars Liefhebbers Verbond werd een voetbalentiteit die in de omgeving van Roeselare heel wat heeft bijgedragen om het ontspanningsleven te verruimen. Ze heeft niet alleen de jeugd maar ook de oudgedienden bij de Bond gezondheid bijgebracht, vriendschapsbanden gesmeed en hechte kameraadschap gekweekt. Veel voetballers en supporters keken en kijken nog altijd uit naar hun wekelijkse voetbalwedstrijd waar ontspanning en vrienden ontmoeten centraal staat."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!