Prins Laurent bezoekt Legobeurs Rock That Block in Waregem

Prins Laurent met zijn zoon, Sophie Deprez en de Waregemse burgemeester Kurt Vanryckeghem zijn aandachtige kijkers. © foto HDV
Redactie KW

Voor het vierde jaar op rij strijkt dit weekend Rock That Block neer in Waregem. Daar was ook prinselijk bezoek bij dit jaar, want Prins Laurent en zijn zoon Nicolas waren zaterdagnamiddag de eregenodigden op dit Lego-event.

De prins en zijn zoon maakten er uitgebreid kennis met de werking van de organisator, vzw Toverblokjes. Zij zorgen ervoor dat kansarme kinderen de kans krijgen om met de bekende blokjes te spelen. De vzw schenkt jaarlijks aan vele honderden kinderen spelplezier. “Lego werkt therapeutisch voor kinderen”, meent de voorzitster van de vzw, Sophie Deprez.

Er was heel wat interesse voor de Legobeurs. Bezoekers uit Harelbeke Paul Vanhee en Katrien Vanhecke waren er met hun kinderen Otto en Joey. Zij staan samen op de foto met Wim Decoene en de standhouder Christian Desmoutier.
Er was heel wat interesse voor de Legobeurs. Bezoekers uit Harelbeke Paul Vanhee en Katrien Vanhecke waren er met hun kinderen Otto en Joey. Zij staan samen op de foto met Wim Decoene en de standhouder Christian Desmoutier.© HDV

De Legobeurs in het Ontmoetingscentrum Nieuwenhove is ook op zondag 31 maart nog te bezoeken. De opbrengst gaat integraal naar de vzw Toverblokjes.

(CT/ foto HDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier