Robin Maes: "Paar keer op mijn bek gegaan, maar ik stond altijd weer op"

08/06/18 om 16:52 - Bijgewerkt om 16:50

De 34-jarige Robin Maes staat aan het hoofd van MR Group, een Kortrijks installatiebedrijf voor zonnepanelen en warmtepompen. Waar hij op zijn 25ste is begonnen van nul is zijn firma nu actief in heel België en de buurlanden. Ook zijn hobby als rallypiloot pakt hij professioneel aan. "Ik ben gewoon verslaafd aan uitdagingen", zegt Robin, die met de titel van Jonge Ondernemer van Vlaanderen 2018 ging lopen.

Wanneer Robin Maes (34) de behoefte voelt om onder de mensen te komen, trekt hij naar café-bistro Balthazar, zijn favoriete ontmoetingsplek. "Ik kan genieten van alleen zijn, maar daar kom ik sowieso iemand tegen die ik ken." Veel vrije tijd schiet er waarschijnlijk niet over voor iemand die een bedrijf leidt dat sinds 2013 jaarlijks de omzet verdubbelt en 82 werknemers in dienst heeft. "We doen zo'n 70 installaties per week en op dit moment draaien we 20 miljoen euro omzet", zegt de jonge CEO. Toch somt de vrijgezel een hele resem hobby's en passies op die hij combineert met het pure ondernemerschap.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!