Robbe Lambrecht alias dj Robex uit Meulebeke timmert aan de weg naar de top

06/04/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 05/04/18 om 11:06

Bonkende beats, goed klinkende deuntjes en de dansvloer volledig op je hand krijgen: dat zijn kenmerken waarover je moet beschikken om het te schoppen tot een goede dj. Zo iemand is ook Robbe Lambrecht, die volop aan de weg naar de top aan het timmeren is.

Wanneer heeft de muziekmicrobe jou te pakken gekregen?

Robbe Lambrecht: "Al van kleins af was ik heel muzikaal aangelegd. Ik kon vroeger alle liedjes die toen in de Ultratop 50 stonden met naam en titel opnoemen, waardoor ik een beetje een wandelende muziekencyclopedie was. Op zolder speelde ik toen radio of was ik dj met de cd's van mijn vader. Rond de leeftijd van negen jaar begon ik notenleer te volgen in de muziekschool in Meulebeke. Vervolgens heb ik trompet leren spelen, waarna ik startte met drummen en ook de djembé leerde kennen. De muzikale microbe heb ik dus zonder twijfel meegekregen van mijn vader die in zijn jonge jaren ook een tijd dj was als Studio Zweeblub."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!