‘Reyes Magos’ op bezoek in Boudewijn Seapark in Brugge

Op initiatief van Juan Rodriguez, voorzitter van de Spaanse Kamer van Koophandel, en in samenwerking met Boudewijn Seapark, werd op zaterdag 12 januari 2019 een Driekoningenfeest georganiseerd in het Boudewijn Seapark. © foto WK
Redactie KW

Driekoningen werd al op 6 januari gevierd, maar zaterdag keerden ‘los Reyes Magos’ nog eens terug naar Boudewijn Seapark in Brugge.

Ze deelden er cadeautjes uit aan kinderen uit gezinnen die het met wat minder moeten stellen. “Het driekoningenfeest in Boudewijn Seapark is een initiatief van de Spaanse Kamer van Koophandel: Driekoningen of Reyes Magos is in de Spaanstalige landen wat bij ons het Sinterklaasfeest is”, verduidelijkt schepen Franky Demon, die het gezelschap samen met burgemeester Dirk De fauw verwelkomde.

Spaanstalige gemeenschap

De gezinnen werden uitgenodigd via het Brugs Netwerk Vrijetijdsparticipatie van het OCMW, maar er waren ook heel wat kinderen uit de Spaanstalige gemeenschap. Behalve een leuk cadeautje, kregen ze allemaal een lekker middagmaal en een bezoekje aan Bobo’s indoorpark en de dolfijnenshow aangeboden.

(WK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier