Red in Rumbeke al feestend een windhond

De organisatoren van de Halloween Promnight ten voordele van Save a Dog's life met op de foto: Evie Rigole, Franky Bruggeman, Joeri Rosseel, Adeline Maton, Nick Reys, Tara Ryelandt en Celine Blancke. (Foto SB) © (Foto SB)
Redactie KW

Op zaterdag 27 oktober houdt Save A Dog’s Life met Halloween Prom Night een verkleedfeest in het Sacrament in Roeselare. De bedoeling is om met de omzet van dit evenement mishandelde honden een nieuw en beter leven te schenken.

“De organisatie van de Halloween Prom Night ligt in handen van Save A Dog’s Life, een nieuwe organisatie”, vertelt Franky Bruggeman, voorzitter van de vereniging. “Maar het is vooral een aanvulling van bestaande initiatieven die zich al meerdere jaren belangeloos inzetten om broodnodige fondsen binnen te halen voor organisaties die betrokken zijn bij de opvang, de zorg, de rehabilitatie en re-integratie van verwaarloosde, mishandelde en genegeerde viervoeters.”

“We zijn al verschillende jaren betrokken bij vele organisaties. De Halloween Prom Night is geen concurrent van die bestaande initiatieven. Het is een ontspannend en ludiek evenement om de financiële nood van die organisaties te verlichten en het welzijn van de viervoeters te verhogen, ondanks dat het vaak dweilen is met de kraan open.”

Prom Night

“Voor een all-in prijs van 45 euro krijg je drank en eten”, gaat Franky verder. ”

Edmée Daenen, een charmante singer-songwriter bekend van ‘Listen To Your Heart’, opent onze avond vooraleer DJ Jonah, met een leuke liedjesmix voor jong en oud, ons meeneemt tot in de vroege uurtjes.”

“Wij voorzien daarnaast een Miss en Mister Halloween-verkiezing en ook een loting met tal van mooie prijzen. De kaarten voor deze loting kan je ter plaatse aanschaffen. De sympathisanten die in de voorbije maanden een steunkaart hebben gekocht maken daarnaast nog kans op een mooie prijs. Wij leggen geen verplichting op om jezelf te verkleden, maar wie zich hieraan waagt zal misschien ook naar huis gaan met een mooie prijs. Durf, val op met jouw vermomming, en wie weet… Wij hopen alvast van harte om jullie te mogen verwelkomen!”

Galgo Save Belgium

“De opbrengst van dit evenement blijft niet aan vreemde en verkeerde handen plakken, maar gaat integraal naar Galgo Save Belgium”, gaat Franky verder. “Het is een prachtige organisatie die zich al jaren inzet om de Galgo’s (Spaanse windhonden red.) in Spanje een nieuw en zorgeloos leven te bezorgen. Binnen onze organisatie zijn verschillende mensen rechtstreeks getuige van de goede werking van Galgo Save Belgium. Wie kan daar nu tegen zijn?”

(TP)

Het feest start om 19.30 uur in het Sacrament, in de Moorseelsesteenweg 129 in Rumbeke. Tickets zijn te koop via www.saveadogslife.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier