'Rapper dan een ezel' voor TeamSuzan en Kinderkankerfonds

14/09/18 om 13:57 - Bijgewerkt om 13:56

Stefanie Vervalle (39) is een van de deelnemers die op ezelsvrijdag en tevens de dag dat ze jarig is, de halve marathon 'Rapper dan een Ezel' zal lopen. Naast haar sportieve prestatie wil Stefanie eveneens geld inzamelen door zich te laten sponsoren ten voordele van het Kinderkankerfonds.

Een groot verjaardagsfeest zit er op vrijdag 5 oktober niet in voor de jarige Stefanie Vervalle, gezien ze ervoor opteerde om die dag deel te nemen aan de halve marathon 'Rapper dan een Ezel'. Stefanie heeft in de laatste vier jaar nog amper haar loopschoenen aanknoopt. Toch doet ze er alles aan om tijdig fit te zijn voor haar deelname en daarvoor heeft ze een heel bijzondere reden. "Suzan Claerhout, een meisje dat op 25 september aanstaande haar zesde verjaardag mag vieren, is mijn inspiratiebron", vertelt Stefanie. "Ik leerde Suzan kennen via Chiro Sint-Michiel waar ook mijn doc...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!