Raf Verhamme stopt op 86-jarige leeftijd als CRA van woon-zorgcentrum

13/07/18 om 09:29 - Bijgewerkt om 09:28

Raf Verhamme is 86 jaar en neemt na een loopbaan van dertig jaar als coördinerend en raadgevend arts (CRA) afscheid van woon-zorgcentrum Sint-Vincentius in Ardooie. Hij werkte er jarenlang samen met verpleegsters, dokters en directie om er het verblijf van de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. "Ik zal het erg missen. Het zal de eerste dagen wel wat wennen zijn maar daarna zal ik volop van de rust genieten."

De directie van woon-zorgcentrum Sint-Vincentius uit Ardooie wilde het pensioen van Raf Verhamme niet zomaar laten voorbijgaan. Dokter Verhamme zorgde immers voor heel wat moderniseringen in het woon-zorgcentrum. Daarnaast was hij heel begaan met de bewoners maar ook met zijn collega's. Daarom werd een afscheidsfeest voor hem georganiseerd. "Ik was zeer vereerd met het afscheidsfeestje, alle collega's waren er en ik vond het heel leuk dat ze hun dankbaarheid op die manier uitdrukten", aldus de dokter.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!