Puppy's Jack & Black al een week vermist: "Voelt alsof ik twee kinderen kwijt ben"

18/01/18 om 09:27 - Bijgewerkt om 12:26

Nele Claeys en haar 10-jarig zoontje Emile uit Vleteren zijn sinds 9 januari hun puppy's Black en Jack kwijt.

Puppy's Jack & Black al een week vermist: "Voelt alsof ik twee kinderen kwijt ben"

"Ze waren plots verdwenen. We hebben al de hele buurt uitgekamd: we gingen van deur tot deur en informeerden bij politie, asielen en dierenartsen in een straal van 20 km rond onze manège aan de Burgweg in Oostvleteren", vertelt Nele. "Onze oproep op sociale media werd al 28.000 keer gedeeld en we hingen affiches uit, maar voorlopig hebben we nog geen spoor. Ik kan me bijna niet inbeelden dat ze nergens teruggevonden worden als ze weggelopen zijn."

Delen

Voor mij voelt het als ik twee van mijn kinderen verloren ben

"Mijn grootste vrees? Dat de puppy's gestolen zijn voor hondengevechten of een fokkerij. Ik zou ze natuurlijk het liefst terughebben. Als de vinder ze niet wil teruggeven, zou ik graag de boodschap krijgen dat de dieren nog leven en in goede handen zijn, desnoods anoniem. Dan zou ik me al veel beter voelen. Het is hartverscheurend niet te weten waar ze zijn en hoe ze er aan toe zijn. Emile en ik leven al dagenlang in stress en kunnen niet meer slapen. Mijn zoontje is er ziek van geworden. We hadden de puppy's gekocht als kerstcadeau voor hem. Emile wou namelijk wat gezelschap voor onze andere hond Bou-Bou. We raakten de afgelopen weken erg gehecht aan de nieuwe puppy's. Voor mij voelt het als ik 2 van mijn kinderen verloren ben."

Black en Jack zijn 2 reutjes van 4 maanden oud. "Ze zijn geen rashonden, maar een kruising van jack russel, labrador en cocker spaniel. De dieren zijn hoofdzakelijk zwart en hebben witte plekken aan de borst en pootjes. Een puppy heeft een witte vlek ter hoogte van de hals. We beloven alvast een beloning voor wie ons de puppy's terugbezorgt. Veel mensen zijn behulpzaam en we kregen al enkele tips, maar die leverden niets op."

(TP)

Een tip? 0474/31.13.64.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!