Proeven van streekspecialiteiten en genieten van cabaret in Beauvoorde

De cabaretopvoering 'In de Kasteeldreef anno 1923' was een gesmaakt tussendoortje tussen al de streekspecialiteiten © (Foto JT)
Redactie KW

Alle wegen leidden in het weekend van 2 en 3 maart opnieuw naar de zaal ‘Caroline’ in de Gouden Hoofdstraat in Beauvoorde.

Daar greep het traditionele weekend van de streekspecialiteiten plaats met allerlei lekkers uit de ruime Westhoek. Men kon er proeven van hoevekazen, pasteien, fijne vleeswaren, artisanaal bereide fruitsappen en confituren. Voor wie op zoek was naar een speciaal broodje of een lekkere visbereiding was hier zeker op de juiste plaats. En voor wie een toetje wilde voor bij de koffie, ook geen probleem, want verschillende chocoladebereidingen en truffels oogden verlokkelijk naar de vele honderden bezoekers.

En wie genoeg had van al dat lekkers kon genieten van de cabaretopvoering ‘In de Kasteeldreef anno 1923’ in een regie van Claude De Beuckelaere. Een speciaal gecomponeerd liedje had het over kletskoppen en potjesvlees.

Het weekend van de streekspecialiteiten is een organisatie van de Beauvoordse feestraad en kon opnieuw op heel wat belangstelling rekenen.

Een van de vele standhouders op het streekspecialiteiten weekend in Beauvoorde.
Een van de vele standhouders op het streekspecialiteiten weekend in Beauvoorde.© (Foto JT)

(JT – Foto’s JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier