Prinselijk bezoek voor gala-avond in Barco the Circle

Redactie KW

Donderdagavond organiseerde de Steunraad voor de Koning Boudewijstichting West-Vlaanderen haar 11de gala-avond bij Barco the Circle in Kortrijk.

De avond wordt georganiseerd ter ondersteuning van enkele projecten van de Koning Boudewijnstichting. “Wij zijn zeer verheugd Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Astrid en Prins Lorenz te mogen verwelkomen”, sprak Pierre-Paul De Beir van het uitvoerend comité.

Na de succesrijke start in 1998, 2000 en 2002 in Kortrijk Xpo, oordeelde de Steunraad dat de formule stevig genoeg was om zijn succes doorheen West-Vlaanderen uit te rollen. In 2004 was het Provinciaal Hof in Brugge het decor voor editie 4. Na een eerste terugkeer naar Kortrijk Xpo in 2006, volgden met groot succes Ieper met zijn Kathedraal en Lakenhallen in 2008 en Oostende met zijn Kursaal in 2010. Kortrijk Xpo was terug de locatie in 2012. REO Roeselare was de onuitgegeven locatie in 2014 met 600 genodigden en de lustrumeditie van 2016 vond in het Lauretum te Jabbeke plaats.

“Net als voorbije succesedities wordt het opnieuw een full house en mogen we meer dan 500 notabelen en sponsorgenodigden ontvangen!” klonk het. “Dit verzekert opnieuw een mooie opbrengst voor de projecten van het Streekfonds West-Vlaanderen en van de Steunraad voor de Koning Boudewijnstichting in lijn met vorige edities.”

Het futuristisch gebouw ‘The Circle’ van BARCO leende zich wonderwel voor een sfeerrijke avond. De bijzondere avond werd opgeluisterd met een solo-optreden van Ozark Henry. Zanger Piet Goddaer bracht in de bijzondere setting een intiem concert waarbij hij zichzelf begeleidde aan een vleugelpiano.

(LO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier