Princess Miley, vlak voor haar eerste eigen show: "Travestie is meer dan een kleedje en een pruik"

08/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt om 08:58

Lennaert 'Lenny' Lannoote (26) is afkomstig uit de Ten Brielenlaan, woont met zijn vriend in Wevelgem en gaat als travestiet Princess Miley door het leven. In feestzaal 't Kapittel brengt Princess Miley haar eerste eigen showproductie. "Een avond vol humor, glitter en natuurlijk de nodige glamour die de mond van de aanwezigen zal doen openvallen van verbazing", blikt Lenny vooruit. De zaal is volledig uitverkocht.

"Eindelijk is het zover: nadat ik 8 jaar lang bijna elk weekend in de huid van Princess Miley trad, kom ik nu op zaterdag 9 juni naar buiten met mijn eerste eigen showproductie", zegt Lenny. "Ik treed samen met vier andere showqueens op: miss Djanet, miss Kayleigh More en The Fancy Sisters. Ze komen uit Lauwe, Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Vrienden of kennissen die me als Princess Miley aan het werk willen zien, moesten bijvoorbeeld naar De Panne of Gent komen en was dat voor sommigen te ver."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!