Politie zoekt vermiste Bruggeling Chris Degraeve: "Onzekerheid is stilaan ondragelijk aan het worden"

08/11/18 om 11:29 - Bijgewerkt om 15:36

De politie is dringend op zoek naar Chris Degraeve (47). Hij verliet op woensdag 31 oktober rond 13.30 uur zijn huis in de Sint-Salvatorskerkhof in Brugge en is nog altijd niet terecht.

Politie zoekt vermiste Bruggeling Chris Degraeve: "Onzekerheid is stilaan ondragelijk aan het worden

Toen zijn vriend in de kelder aan het werken was, kon hij buiten de voetstappen van Chris zien. Hij ging even een luchtje scheppen zei hij.

Opvallend is wel dat Chris 45 minuten voordat hij vertrok, zijn gsm had uitgezet. Later bleek ook dat zijn gsm nog thuis lag. Een ander opvallend gegeven is dat er drie uur na de verdwijning geld is afgehaald van zijn rekening in de buurt van Noord-Frankrijk. "Werd hij overvallen? We hebben er op dit moment nog het raden naar", vertelt een vriend van het koppel. "Jörgen is ook heel ongerust. De onzekerheid is stilaan ondragelijk aan het worden. Gelukkig heeft hij veel aan onze steun van SFX Speelschaar."

Chris is 1,74 meter lang en mager. Hij heeft kort ros haar en een korte baard. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een zwart hemd, een zwarte pull, een blauwe jeans met wijde pijpen, een korte zwarte blazer en zwarte bottines.

De politie roept Chris op om een teken van leven te geven om zijn familie gerust te stellen. Wie informatie heeft mag bellen op het gratis nummer 0800 30 300.

Jörgen Viane, de vriend van Chris, deelde zondag al een bezorgde oproep op Facebook. "Mocht je Chris aantreffen, kan hij verward overkomen. Bovendien loopt hij wat houterig. Chris heeft dringend medische zorgen nodig", schreef hij toen.

(TV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!