Politie Blankenberge op zoek naar minderjarig duo

27/03/18 om 16:04 - Bijgewerkt om 16:02

De lokale politie Blankenberge-Zuienkerke verspreidt een opsporingsbericht voor de 17-jarige Gjini Engji en haar eveneens minderjarige metgezel Sam Van Wonterghem uit Blankenberge.

Politie Blankenberge op zoek naar minderjarig duo

Engji werd maandagmiddag rond vier uur het laatst gesignaleerd aan haar school BUSO Ter Zee in Oostende. Ze is 1m60 groot, mager van taille, heeft groene/grijze ogen en lang donkerblond haar tot op de schouders. Het meisje ziet er volgens de politie iets ouder uit dan haar leeftijd en vertoont verder ook een opvallende inkeping in de onderlip. Ze was bij haar verdwijning gekleed in een jeansbroek, een sweater en een zwarte jas met bontkap.

"Engji vertoeft hoogstwaarschijnlijk in het gezelschap van een vriend. Sam Van Wonterghem woont net als Gjini in Blankenberge. We vermoeden dat ze samen zijn weggelopen, niettemin blijft de verdwijning onrustwekkend aangezien ze allebei nog minderjarig zijn. Het parket beslist of Child Focus zal worden ingeschakeld", zegt Philip Denoyette, woordvoerder van de politiezone.

(WK)

Wie nuttige informatie heeft over de twee vermiste jongeren, kan daarmee terecht op het telefoonnummer van de politiezone: 050 42 98 42

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!