"Politici vinden altijd geld, maar blijkbaar niet in Anzegem"

06/04/18 om 07:18 - Bijgewerkt op 05/04/18 om 14:20

Op de gemeenteraad werden heel wat verschillende punten aangehaald en behandeld. Zo sloot Anzegem zich onder meer aan bij de statiegeldalliantie, werd concreet opgesomd waar de eerste openbare verlichting wordt aangepast tot ledverlichting en bleek er toch nog ruimte in het budget van de gemeente voor het verplaatsen van het roosvenster in de Sint-Theresiakerk.

Op de eerste zitdag van de door de gemeente goedgekeurde openbare verkoop van een woonhuis en loods in Ingooigem was het hoogste bod amper 50.000 euro. De gemeente verwacht een bod van 260.000 euro en zal de manier van verkoop wijzigen. Er komt een uitgebreide publiciteit, die ook de minimumprijs van 260.000 euro zal vermelden. Geïnteresseerden kunnen dan twee weken hun bod onder gesloten omslag binnenbrengen op het gemeentehuis bij Stephan Vandemeulebroecke. Nadien zal een zitting plaatsvinden waarbij alle omslagen zullen geopend worden in het bijzijn van de vertegenwoordigers van de gemeente en notaris Demeulemeester. Alle bieders zullen ook uitgenodigd worden. De verkoop zal definitief zijn bij ondertekening van een verkoopsovereenkomst door de hoogste bieder tijdens de zitting.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!