Ploegmakkers redden leven van Vital D'hondt uit Rumbeke na hartstilstand

09/03/18 om 07:00 - Bijgewerkt op 08/03/18 om 11:17

Dankzij het koelbloedige optreden van zijn ploegmakkers herstelt Vital D'hondt vandaag van een hartstilstand. Tijdens een partijtje minivoetbal zakte de 25-jarige Roeselarenaar plots in elkaar. "Mijn vrienden hebben mijn leven gered", zegt hij. Pieter-Jan Pillaert diende Vital hartreanimatie toe. "We wilden hem absoluut niet verliezen."

De vrienden van de minivoetbalclub GIT2B dat in de derde klasse V van het Roeselaarse Minivoetbal aantreedt maakten zich vorige vrijdag op voor een ontspannend avondje minivoetbal tegen El Codo, maar vijf minuten voor het einde van de partij in de sporthal Onze Kinderen in Rumbeke sloeg het noodlot toe. Speler Vital D'hondt (25) uit de Rumbeeksesteenweg zakte plots in elkaar en vertoonde geen teken van leven meer. Zijn ploegmakkers probeerden de 25-jarige magazijnier bij Aldi onmiddellijk te reanimeren en alarmeerden meteen de hulpdiensten.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!