Plaatselijke kunstenaars tonen hun werk tijdens kermisweekend in Waardamme

van links naar rechts herkennen we Nicole Lamote, Lieve Devijnck, Ann Dejonckheere, Sonja De Rudder, Freddy Bultynck, Sofie Verhelst, Jaak Van Hulle en Jean Deman. © foto GST
Redactie KW

Tijdens het kermisweekend in Waardamme stellen heel wat plaatselijke kunstenaars hun werken tentoon in de kerk Sint-Blasius.

Onder impuls van Jaak Van Hulle kregen heel wat plaatselijke kunstenaars de kans om tijdens de kermisdagen in Waardamme hun werken aan het grote publiek tentoon te stellen.

“We hebben drie soorten kunstenaars de kans gegeven om met hun werken naar buiten te komen”, weet Jaak van Hulle te vertellen. “De grootste groep is de schildersgroep het Nieuwe interieur met Sofie Verhelst, Rita Monteyne, Salenge Uyttenhove, Els De Schaut, Anne Van Obberghem, Ann Dejonckheere, Jean Deman, Nancy Rotsaert, Sanja De Rudder, Linda Seynaeve, Nicole Lamote en Lieve Devijnck.”

Lize Delameilleure stelt tentoon met de kunstvorm Letters in Steen en Freddy Bultynck heeft een heel aantal beelden naar de kerk gebracht waarmee hij een aantal beeldengroepen vormde, waaronder een oorlogstafereel.

(GST)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier