Pittemse nieuwjaarsreceptie lokt opnieuw meer volk

Redactie KW

Sinds het jaar 2000 is de nieuwjaarsreceptie in Pittem een traditie. Na het dipje van vorig jaar was de opkomst in zaal De Magneet nu opnieuw gestegen.

In het jaar 2000 besliste de gemeente Pittem om op 1 januari een receptie te houden voor alle inwoners. Dat is inmiddels een vaste afspraak geworden en sinds drie jaar gaat die receptie door in zaal De Magneet. Vorig jaar was het aantal bezoekers lager dan de voorgaande jaren, maar dit jaar vonden opnieuw duidelijk meer mensen de weg naar de receptie. Vanaf 11 uur stroomden de Pittemnaren en Egemnaren binnen en tegen de klok van 12 uur was de zaal voor een groot deel gevuld met toastende en wensen uitwisselende vrienden en kennissen.

De dorstige kelen die behoefte hadden aan iets warms konden een beker soep of een tas koffie drinken. Wie het liever fris hield, kon kiezen voor een pintje, een cola of een glaasje wijn. Voor de nodige muzikale noot werd gezorgd door de Accomusicband, die met accordeonmuziek de sfeer zeker verhoogden. Alle aanwezigen keerden huiswaarts met een keukenschort met het logo van de gemeente erop. Om 13 uur werd de receptie afgerond.

(JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier