Pittem: "Dat streepje muziek kan ik niet missen"

26/01/18 om 04:34 - Bijgewerkt op 27/01/18 om 11:05

Luc Dewitte is heel muzikaal aangelegd en zijn passie voor muziek beoefent hij in verschillende muziekverenigingen. Hij geniet van de maat van de muziek, is dirigent en speelt bastuba.

"Ik was compleet overdonderd toen ik hoorde dat ik verkozen werd tot de Krak van mijn gemeente", vertelt Luc. "Ik heb dan ook geen flauw idee wie er allemaal op mij gestemd heeft. Het is wel zo dat ik actief bezig ben binnen verschillende muziekverenigingen en blijkbaar vinden mijn muziekcollega's mij een echte muziekkrak. Toch ben ik van mening dat iedereen die zich ergens voor een vereniging inzet een krak waard is. Het vrijwillig meehelpen binnen een vereniging vraagt veel tijd en energie. We mogen dankbaar zijn dat er mensen zijn die zich inzetten binnen een organisatie. Ik zet dagelijks mijn beste beentje voor en nu heb ik wel een gevoel van waardering, waardering voor mijn werk. De vriendschap neem ik er graag bij."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!