Philippe Naessens is de nieuwe sportraadvoorzitter in Oostrozebeke

Philippe Naessens is een bekend figuur in lokale sportmiddens. © CLY
Redactie KW

Philippe Naessens is de nieuwe voorzitter van de sportraad. Hij volgt Luc Catelin op voor de komende zes jaar. “Ik ben van plan om het gevoerde beleid voort te zetten”, zegt Philippe.

Philippe Naessens (40) uit de Veldstraat werkt als onderhoudstechnicus in wzc Ter Lembeek in Wielsbeke. In het verleden was Philippe actief in het voetbal en hij is nu nog altijd lid van het hoofdbestuur van KSC Oostrozebeke. Zo heeft hij de verantwoordelijkheid over de kleedkamers en staat hij in voor de ontvangst van de bezoekende ploegen en scheidsrechters. Philippe is een graag geziene figuur die ooit al eens werd genomineerd voor Krak van je gemeente en in 2014 verkozen werd tot sportfiguur. De vrijgezel is ook lid van de oud-leidersbond van de KSA, waar hij negen jaar leider was.

Mooie accommodatie

Voor de verkiezing van sportraadvoorzitter was Philippe de enige kandidaat. Hij volgt Luc Catelin op. “Deze nieuwe functie zie ik zeker zitten. Nu al ben ik nauw betrokken bij het sportgebeuren in de gemeente. Daarom ben ik ook van plan om het gevoerde beleid voort te zetten. Met de bouw van een tweede sporthal hebben de sportclubs zeker geen klagen wat accommodatie betreft. Ook de tweede sporthal is intussen heel goed bezet”, weet Philippe. “Ik zal alles in het werk stellen om de vele activiteiten die we intussen jaarlijks organiseren – zoals de Superstars, kampioenschap bieden, manillen en biljarten, de verenigingenquiz en de jaarlijkse kampioenenhulde – te behouden. Voor die activiteiten hebben we veel vrijwilligers nodig, maar we krijgen volop steun van de andere leden van de sportraad.”

Samenstelling

Naast voorzitter Philippe Naessens bestaat de sportraad uit volgende bestuursleden: Liliane Debo, Christine Saelens, Herman Callens, Stefanie Declercq, Rudi Vannieuwenborgh, Peter Plateeuw, Samuel Rodenbach, Jonas Van D’Huynslager (schepen van Sport) Sabine Velghe (sportfunctionaris), Nadine Verbrugghe en Henriette Penninck.

(CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier