Personeel Rumbeeks woonzorgcentrum huldigt Sofie Van Acker

Redactie KW

Zondag 10 februari won Sofie Van Acker, samen met haar volleybalploeg Hermes Oostende, de Beker van België in het Antwerps Sportpaleis. Aanstaande donderdag viert de Zilverberg , waar Van Acker werkt als kinesiste, haar overwinning.

Zondag 10 februari mocht Hermes Oostende voor het eerst sinds 36 jaar nog eens De Beker van België in ontvangst nemen. In totaal heeft de ploeg alz zes keer de Beker gewonnen, de laatste keer in 1983. Het was een spannende wedstrijd tegen Saturnus Michelbeke waarbij eerst een tiebreak dreigde. In de vierde set gaf Oostende zich nog niet gewonnen en het werd 3-1 voor de kustploeg.

Sofie Van Acker, de middenspeelster van de ploeg, werkt als kinesiste in het Woonzorgcentrum Zilverberg. Haar collega’s zijn erg trots op de prestatie die Van Acker, samen met haar ploeg, geleverd heeft vandaar dat ze haar in de bloemetjes willen zetten. Donderdag 14 februari werd Van Acker verwelkomd in de cafetaria van het woonzorgcentrum. Daarna werd er geklonken worden op de Beker die Van Acker samen met haar ploeg heeft thuisgehaald. (SD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier