Père et Mère uit Diksmuide nieuw in Bib Gourmand 2019

08/11/18 om 09:22 - Bijgewerkt om 09:21

Op 22 november verschijnt de Bib Gourmand 2019. Père et Mère uit Diksmuide is de enige West-Vlaamse nieuwkomer in de gids.

Père et Mère uit Diksmuide nieuw in Bib Gourmand 2019

In deze elfde editie hebben de inspecteurs van de Michelingids opnieuw een verleidelijk aanbod restaurants verzameld. De criteria zijn duidelijk: een volledig menu aanbieden (voor-, hoofd- en nagerecht) voor maximaal 37 euro en zich onderscheiden door een geweldige verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier.

Père et Mère uit Diksmuide is de enige nieuwe West-Vlaamse naam in de gids. Er zijn ook acht West-Vlaamse etablissementen die geen vermelding meer krijgen in vergelijking met vorig jaar.

Editie 2019 van de Bib Gourmand benadrukt de culinaire mondialisering die al een paar jaar gaande is in de Benelux. "Die trend is vandaag alomtegenwoordig," aldus Werner Loens, selectiedirecteur van de Michelingidsen in de Benelux. "Van de bruisende hoofdstad tot het gezellige gehucht, overal vind je invloeden uit alle hoeken van de wereld. Het is interessant om te ontdekken op welke manier de chefs daarmee aan de slag gaan. Er zijn elk jaar ook meer en meer chefs die streven naar een plaatsje in de Bib Gourmand en dat enthousiasme zorgt voor constante vernieuwing."

(Foto website Père et Mère Diksmuide)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!