Peperdure luxeappartementen in Knokke verkopen als zoete broodjes

Redactie KW

De verkoop van de appartementen van La Rive, de laatste fase van het bekende en prestigieuze project La Réserve in Knokke, loopt als een trein. Nog voor de eerste steen is gelegd zijn al 27 van de 88 woningen verkocht.

Opmerkelijk, aangezien het gaat om appartementen die zich in de hoogste prijscategorie van Knokke bevinden. De prijzen starten vanaf 690.000 euro en lopen op tot 2,5 miljoen euro. Met de bouw is meteen ook de laatste rechte lijn ingezet voor de voltooiing van het prestigeproject aan het Zegemeer in Knokke. Binnen iets meer dan twee jaar moet de befaamde, luxueuze site volledig zijn afgewerkt.

De ‘kleinste’ appartementen zijn 121m² groot en hebben één slaapkamer. De grootste appartementen tellen al vlug vijf slaapkamers en zijn maar liefst 265m² groot. Het gros van de kopers zijn 50-plussers en zelfstandigen. West- en Oost-Vlamingen zijn de grootste kopers van de appartementen boven het miljoen euro. Als alles volgens plan verloopt, zouden de appartementen van La Rive in het voorjaar van 2020 opgeleverd moeten worden.

(MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier