Paul Vandekerckhove: "Ik kijk ernaar uit om opnieuw te ondernemen"

29/06/18 om 06:10 - Bijgewerkt op 28/06/18 om 16:22

Paul Vandekerckhove mag dan al 72 jaren op de teller hebben, aan rustig uitbollen is hij nog niet toe. De professor en ondernemer heeft gewerkt en geleefd voor twee. Hij doctoreerde aan de universiteit, gaf les in de brousse van Congo en maakte van de worstjes van Marcassou een regelrecht succesverhaal. "Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Samen met een van de grootste vleesverwerkende bedrijven van België ben ik bezig met de opstart van een nieuwe project waarbij we dé beste Pur Porc-worsten willen produceren", klinkt Paul enthousiast.

Paul Vandekerckhove woonde jarenlang in deelgemeente Sint-Michiels; als is wonen misschien een sterk begrip want voor zijn werk verbleef hij heel vaak in de Ardennen bij de Marcassou productie. Na zijn afscheid daar reisde hij half Europa rond als consulent voor de vleesindustrie. Sinds twee jaar woont Paul in het centrum van zijn geliefde Brugge. We vatten het interview dan ook aan met zicht op de statige Sint-Salvatorskathedraal.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!