Paul Berlamont wordt 75 en viert dat met een frisse Stella

11/08/18 om 08:30 - Bijgewerkt op 10/08/18 om 12:55

De bekendste snor van het land is jarig! Paul Berlamont, zonder twijfel de meest gefotografeerde Izegemnaar ooit, viert op 12 augustus zijn 75ste verjaardag, maar zal dat zonder al te veel toeters en bellen doen. "Normaal organiseer ik om de vijf jaar een groot verjaardagsfeest, maar nu doe ik dat niet. Zou ik dan toch ouder worden?", mijmert de man.

Beer has made this body beautiful. Het zijn de eerste woorden die we lezen wanneer Paul Berlamont de voordeur van zijn statige woonst in de Kasteelstraat openzwaait. Het opschrift van zijn doordeweeks T-shirt verraadt meteen dat de bijna 75-jarige man, die voor eeuwig en altijd verbonden zal blijven met de Pataya en café Lagaar, zijn liefde voor de horeca nog altijd niet kan wegsteken. "Klopt", repliceert Paul. "Maar ik heb nooit iets tegen mijn zin gedaan. Als ik het gevoel kreeg dat de motivatie afnam, zocht ik gewoon een andere uitdaging. Op die manier heb ik me mijn hele leven geamuseerd."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!