"Passie voor Bourgognewijn kreeg ik mee van mijn pépé"

18/05/18 om 15:00 - Bijgewerkt om 15:30

Leven met tweehonderd kilometer per uur, Frédérick Mommerency weet er alles van. De 48-jarige ondernemer is zaakvoerder van Tiger Experience met hoofdzetel in Kuurne, engageert zich binnen de eersteklasser KV Oostende en staat bekend als groot wijnkenner. "Wijn is mijn grote passie. Ik durf stellen dat ik een van de betere proevers van het land ben", zegt hij.

"Ik ben een relatief open boek", zegt Frédérick Mommerency als ik hem uitleg wat het opzet van het interview is. Een uurtje later is dat meer dan duidelijk: de naar Izegem uitgeweken Kortrijkzaan heeft dan honderduit verteld over zichzelf, zijn carrière, zijn opvoeding. Op weg van Viva Sara Kaffée, waar het interview plaatsvond, naar de Leieboorden voor de fotoreportage steekt hij de loftrompet over het huidige Kortrijk. "Vincent Van Quickenborne heeft als burgemeester heel goed werk geleverd. Hij staat ook tussen zijn inwoners. Ik hoop dat hij ook de komende zes jaar burgervader van Kortrijk is."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!