Pascal uit Ingelmunster laat gin rijpen in Grotten van Han

27/05/18 om 08:46 - Bijgewerkt om 10:40

Pascal De Borggrave combineerde zijn voorliefde voor gin en de Grotten van Han in een gloednieuwe gin Fleur de Han, die sinds vorige week wordt verkocht in de Ardennen en binnenkort in Vlaanderen. De gin bevat maar liefst 13 verschillende plantenextracten.

Pascal (56) uit de Robert Bultynckstraat is beroepshalve beleggingsadviseur. In zijn vrije tijd drinkt hij graag een gin. "Mijn zoektocht naar een nieuwe en persoonlijke gin duurde zeker twee jaar. In die periode proefde ik ruim 100 verschillende gin-tonics. Ik zat in mijn hoofd met een bepaalde smaak, maar helaas voldeden al die drankjes niet aan wat ik qua smaak erin wilde ontdekken. Op een bepaald moment kreeg ik inspiratie door Steve Jobs van Apple, die ook heel goede gedachten had maar ze zelf niet kon uitvoeren. Het geheim van zijn succes was zich te laten omringen met de juiste mensen. Ik ben een gin-kenner, maar hoe je tot een bepaalde gin-smaak ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!