Partner van vermiste man uit Brugge plaatst wanhopige oproep op Facebook

04/11/18 om 14:28 - Bijgewerkt om 14:26

"Ik vraag om uitdrukkelijke hulp bij de zoektocht naar mijn man Chris Degraeve", die wanhoopskreet plaatste Jörgen Viane uit Brugge zondagmiddag op zijn facebookpagina.

Partner van vermiste man uit Brugge plaatst wanhopige oproep op Facebook

"Chris is 47 jaar oud en is sinds 31 oktober vermist. Hij verliet onze woning, gelegen Sint-Salvatorskerkhof 3, vorige woensdag om 13.30 u. Sindsdien ontbreekt elk concreet spoor.", gaat het bericht verder.

De vermiste man is daarnaast ongeveer 1m75 lang en tenger gebouwd. Hij heeft opgeschoren donkerblond of rossig haar, blauw met grijze ogen en een baard van enkele dagen oud.

Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe jeansbroek van het merk Levi Strauss & Co 527, zwarte hoge schoenen van het merk Red Wing, een zwart hemd van het merk Manoble met goudkleurige manchetknopen. Boven dit hemd droeg hij een zwarte trui met V-nek. Verder droeg hij donkere sokken en een zwarte blazer van het merk IKKS.

Chris kan verward overkomen, loopt wat houterig en heeft dringende medische hulp nodig. Mensen die denken Chris gezien te hebben kunnen dat laten weten aan de politie.

Tot slot roept Jörgen nog op om zijn bericht maximaal te delen.

(AN)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!