Paaseitjes rapen met Peter Van de Veire in Roeselare

Gerdi van café Den Trap is blij met de komst van MNM. © (Foto SB)
Peter Soete

Zaterdag zullen de MNM-luisteraars massaal aanwezig zijn op het Roeselaarse Stationsplein. Dan worden namelijk tips vrijgegeven om DJ Peter Van de Veire te vinden die zich als Peter Paasei op een geheime locatie bevindt in Vlaanderen. Maar uiteraard zijn alle shoppers welkom op het Stationsplein.

Radiopresentator Peter Van de Veire van MNM is ondergedoken als Peter Paasei, de dolst gedraaide paashaas van de aardbol. Tussen 6 en 9 en 20 en 23 uur woont en zendt hij live uit vanop een geheime locatie in Vlaanderen. De MNM-luisteraars kunnen aan de hand van gouden tips op zoek gaan naar zijn geheime schuilplaats. De luisteraar die als eerste zijn klokken kan luiden, wint een jaar lang chocolade.

De tips om de locatie van Peter Paasei te achterhalen zijn overal in het land te vinden, waaronder ook zaterdag 17 maart in Roeselare. De Peter Paaseierenraap start om 15 uur op het Stationsplein. Peter Paasei is live te volgen op www.peterpaasei.be en @MNMb

Bomvol plein

De horeca op het Stationsplein zet natuurlijk alle zeilen bij en hoopt op een topdag voor Roeselare. “De terrassen staan al uit en we hopen dat we zaterdag een bomvol Stationsplein zien”, lacht Gerdi Casier van In den Trap. “Ze geven alvast koud maar droog weer uit. Ideaal om een namiddag buiten te vertoeven met de hele familie. En inderdaad, de chocolade die wordt uitgedeeld, zal niet zo snel smelten.”

“Deze actie is natuurlijk kort dag maar dat geeft niet. Dit kan een ideale combinatie zijn voor onze stad: jongeren en fans van MNM komen met hun ouders naar Roeselare. De jeugd en misschien de papa’s blijven hangen op het Stationsplein en genieten om drie uur van de Peter Paaseierenraap terwijl de mama’s en de grootmoeders gaan shoppen in Roeselare. Ik zie het helemaal zitten en Roeselare kan er maar weer positief uitkomen.”

(PS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier