Oudenburg gaat op zoek naar nieuwe huisstijl

© LI
Redactie KW

Een tiental jaar geleden kreeg Stad Oudenburg een nieuwe huisstijl. de nieuwe meerderheid Open VLD-SP.A-N-VA vindt de tijd rijp om op zoek te gaan naar een nieuw logo.

“Met onze ploeg willen we werken aan een nieuw en mooier Oudenburg. Daarom vinden we dat een nieuw huisstijl hierin pas. We willen de historische kleuren van onze stad, blauw en wit, veel meer naar voren te laten komen in een moderne en frisse huisstijl”, stelt Anthony Dumarey (Open VLD).

“Om tot een nieuw logo te komen zullen we begin maart een wedstrijd lanceren onder onze inwoners. Iedereen krijgt de mogelijkheid zijn of haar talent te tonen en een project voor te stellen aan een vakjury, dit onder leiding van de dienst communicatie. De winnaar krijgt een citytrip naar een Europese stad“, legt de burgemeester uit.

Naast een nieuwe huisstijl wil het stadsbestuur werk maken van een herkenbare stadsmascotte. “Om Oudenburg nog meer in de kijker te zetten”, aldus Anthony Dumarey. “Het nieuwe logo, de nieuwe huisstijl en de mascotte zullen herkenbaar zijn in de stad en door alle diensten gebruikt worden.”

(LI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier