Organisatoren Sterrenstoet schenken mooie cheque aan vrijwilligers Vrij Entree

06/02/18 om 20:59 - Bijgewerkt om 21:26

Jaarlijks wordt bij de stoet geld ingezameld voor een goed doel die actief is in Brugge waarbij de stoet telkens geopend wordt door 'busseschudders' die geld inzamelen bij de toeschouwers.

Organisatoren Sterrenstoet schenken mooie cheque aan vrijwilligers Vrij Entree

Het Brugse Komitee voor Initiatief, de organisator van de jaarlijkse Sterrenstoet tijdens de maand december, heeft woensdagnamiddag in Bakkerij Sint-Paulus op het industrieterrein de Blauwe Toren een cheque van 3.500 euro overhandigd aan de vrijwilligers van het Vrij Entree. Jaarlijks wordt bij de stoet geld ingezameld voor een goed doel die actief is in Brugge waarbij de stoet telkens geopend wordt door 'busseschudders' die geld inzamelen bij de toeschouwers. Nu viel de keuze op Vrij Entree waar vrijwilligers elke maandag heel wat mensen verwelkomen voor een gezellige namiddag in het Hof van Watervliet aan de Oude Burg. Het gaat vaak om mensen die na een eenzaam weekend nood hebben aan een gezellige babbel of een luisterend oor.

Vrij Entree zal met het geld onder meer gastsprekers of muzikanten kunnen vastleggen voor een namiddag of een bus kunnen reserveren voor een uitstap. Nico Blontrock was trots om zo'n grote cheque te kunnen schenken.

(SR)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!