Organisatoren kijken uit naar derde editie van Menen Beacht

Bo Decraemer, Henk Berghein, Philippe Bille, Pierre Vandeputte en Anshel Ver Eecke. © NV
Redactie KW

Van 12 tot 15 juli staat de derde editie van Menen Beacht op het programma.

Waalvest Menen zal vanaf 12 juli, al voor het derde jaar op rij, helemaal in het teken staan van beachvolleybal. “Naast het vertrouwde recreantentornooi en het tornooi voor bedrijven staat een manche van het BK beachvolley opnieuw op het programma. Zo komen de beste spelers van ons land naar Menen afgezakt”, zegt bestuurslid Bo Decraemer.

De eigen deelnemende spelers van Par-ky Menen zullen op zaterdag 14 juli en zondag 15 juli het beste naar boven moeten halen. “Met Anshel Ver Eecke, Gilles Vandecaveye en Menenaar Lars Maddens in ons team zitten we zeker sterk”, aldus Pierre Vandeputte, voorzitter VC Par-ky Menen.

De jeugddienst van de stad Menen zal de site overdag inpalmen om zo jongeren via de speelpleinwerking gratis te laten genieten van het zandeiland met terrasoase in het midden van de zomerse stad. “Zo zullen ‘t Speelbeest en Sproetel overdag op de terreinen kunnen ravotten en kennismaken met balspelen en met volley in het bijzonder”, weet bestuurslid Henk Berghein.

Tussen de beachvolleybalvelden wordt de zomerbarbecue de ideale manier om de vakantie in te zetten in goed gezelschap of de banden aan te halen met de volleybalfamilie, met verfijnde gerechten op de grill en in een mooi, zomers kader. De WK-kalender leert trouwens dat er die avond geen wedstrijd gespeeld wordt. “Als randprogramma voorzien we een springkasteel, kinderanimatie, foodtrucks, een beachbar en nog veel meer”, besluit Henk.

(NV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier