Orde van de Ezel schenkt 4000 euro aan ‘De Branding’ voor aanleg beleeftuin

© BRU
Redactie KW

De Kuurnse vzw Orde van de Ezel heeft vrijdagnamiddag een cheque van 4000 euro overhandigd aan ‘De Branding’. Die organisatie ondersteunt mensen met een beperking. De cheque werd uitgereikt in Verwencafé ‘HET IDEE’ in het Ring Shopping Noord, dat eveneens wordt uitgebaat door de gebruikers van de ‘De Branding’.

Het bedrag dat de Confrérie van het Ezelskruiske kon schenken aan ‘De Branding’ werd verzameld tijdens Mardi Gras, aangezien per verkochte toegangskaart een deel van de opbrengst werd geschonken aan een goed doel, dit jaar dus ‘De Branding’.

“Het is het hoogste bedrag ooit verzameld op ons evenement Mardi Gras, dat we vandaag kunnen overhandigen aan een goed doel”, vertelt een trotse Grootmeester Eddy Lafaut. “Mede dankzij enkele studenten van de Vives Hogeschool uit Kortrijk konden we er opnieuw een zeer geslaagd evenement van maken.”

Het bedrag dat vandaag werd overhandigd aan de ‘De Branding’ zal mee worden geïnvesteerd in de nieuwe beleeftuin die vanaf juli van dit jaar moet openen. De gebruikers van ‘De Branding’ zullen er een leuke tijd kunnen beleven, mede door een aangepaste trampoline, een schommel en zitbanken.

(BRU)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier