Orde van de 3 Sleutels opent het carnavalsseizoen in Tielt

Op de eerste rij zien we v.l.n.r. Kelly Vanhulle, Joost Spillebeen, Yani Hoste, Hailey Wullaert en Chelsey Van Waes. Op de tweede rij poseren v.l.n.r. Gilbert Callens, Shirley Nagel, Viviane Ameye, Sleutelfee Bianca Wybo en Grietje Goossens. Op de laatste rij staan v.l.n.r. Pascale Baert, Andy Tack, Etienne Cool, Els De Rammelaere, Ann Keirsebilck en Tom Browaeys. © Foto WME
Redactie KW

Volgens traditie werd het carnavalsseizoen in Tielt geopend met een ontvangst op het stadhuis.

In aanwezigheid van schepen van Feestelijkheden Grietje Goossens en burgemeester Els De Rammelaere werd het programma voorgesteld. Achteraf was er tijd voor een receptie en een bezoekje aan de horecazaken die sponsoren.

“Er zijn enkele wijzigingen aan het programma”, aldus Joost Spillebeen, voorzitter van de Orde van de 3 Sleutels. “Het grote feest op 23 maart in de Europahal zal in goede banen geleid worden door twee in plaats van één ceremoniemeester. Dan zal er opnieuw een Stadsprinses en Sleutelfee verkozen worden. Maar de grootste verandering is echter dat de kinderverkiezing op 9 maart in Het Buurthuis twee weken, in plaats van één weekje, voor de grote show zal plaatsvinden. Dat lijkt ons makkelijker om de kinderen erbij te betrekken. Op 24 maart is er uiteraard ook nog de stoet, die in handen is van stad Tielt.”

(DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier