Opening van Cindy Frey Tattoo Studio in Overleie

© TV
Redactie KW

Zaterdag opende de Cindy Frey Tattoo Studio officieel de deuren aan de Gasstraat 43 in Kortrijk. Het is na 6 jaar de nieuwe stek van ‘Cindy Frey’s, photography, tattoos and art gallery’ in de Jan Persijnstraat 1. Lenny Kravitz keek goedkeurend toe.

Cindy Frey sloot op 1 december 2017 de deuren van haar Art Gallery in de Jan Persijnstraat 1. Ze staat nu in haar nieuwe zaak Cindy Frey Tattoo Studio aan de Gasstraat 43. “Het is een einde van een tijdperk en het begin van een nieuw hoofdstuk. Ik had in de Persijnstraat zes goede jaren met talloze mooie ‘coole’ herinneringen”, aldus Cindy. De nieuwe zaak, met medezaakvoerder en echtgenoot Steve Carette, is een grote uitdaging.

 Opening van Cindy Frey Tattoo Studio in Overleie
© TV

“We hebben vier keer meer aanbod aan shopartikels. Ook de studio wordt groter met een nog groter aanbod aan mogelijkheden.” Cindy verzamelde daarvoor een bijna exclusieve vrouwelijke groep rond zich met Amber Balduyck, Elise Tack en Reinhilde Debruyne. Kevin Hemeryck vormt als enige man de uitzondering. “Tegenwoordig moet een dame zelfverzekerd overkomen om haar mannetje te staan. Zij komen alle vier bij ons werken. Een stap vooruit dus met deze drie zelfverzekerde dames en een zelfzekere man.”

 Opening van Cindy Frey Tattoo Studio in Overleie
© TV

“Het betekent voor ons een nieuw hoofdstuk met 4 nieuwe medewerkers” – Cindy

“We leren van elkaar, praten met elkaar, stimuleren elkaar en motiveren elkaar. Het leuke is dat we vanaf de eerste seconde op dezelfde golflengte zaten. Belangrijk ook dat ze de juiste mentaliteit te pakken hebben. Het is gewoonweg een tof team met veel talent in verscheidene disciplines: ontwerpen, tekenen, inkleuren, tatoeëren.”

In de toekomst komt er elke maand een gastartiest en Cindy belooft ‘spektakel’. “Ik zou graag tatoeages linken met kunst. Onze ambitie ligt daarvoor hoog. Zo komen Miss Poppy, Lady Luck en Iwan Jug langs als gastartiesten.” Cindy droomt ervan om later een schetsboek, flashboek en shopboek te maken “Niet om te verkopen, wel om te tonen.”

Zaterdag raakte ook bekend dat er – na overleg met general manager Saskia Soete de Boosere van Xpo Kortrijk – er een allereerste Tattoo Convention West-Vlaanderen komt met als gastvrouw Cindy Frey.

(PV/foto’s en video TV)

https://www.youtube.com/watch?v=OUPtYFIZHgs

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier