Op de foto met de Kerstman aan de K in Kortrijk (die de lezers van KW groet)

Redactie KW

Woensdag hield de iconische kersttruck van Coca Cola halt aan winkelcentrum K in Kortrijk. De kersttruck is de blikvanger van de kerstcampagne van Coca Cola die nog tot 31 december loopt.

De campagne draait rond dankbaarheid. Coca Cola roept iedereen op om, in plaats van veel cadeaus te geven, oprecht je dankbaarheid uit te drukken tegenover iemand die je lief is. En dat kon je bijvoorbeeld doen door je ‘dankjewel-boodschap’ gigantisch groot te laten projecteren op de kersttruck.

Het was al heel vroeg in de vooravond lang aanschuiven om bij de Kerstman te raken. De kinderen Michelle en Emiel en mama Annick stonden geduldig in de rij te wachten. “De kinderen zijn een klein beetje zenuwachtig, maar ze blijven rustig“, lacht mama Annick.

“Het is wel spannend. Het is de eerste keer dat ik hem zie. Een kerstman is leuk”, zegt Michelle. Ook Angelica en Patricia en de kinderen Ana-Sophia, Amenia-Elema en Luis-Ricardo tekenden present. “Het is een beetje lang wachten, maar dat is niet erg. We kregen allemaal een geschenkje”, glundert Ana-Sophia.

De kerstman had ook een boodschap voor de KW-lezer:

https://www.youtube.com/watch?v=1_sQ8aUAtno

(PVH/TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier