Oostrozebeke: "Het jeugdvoetbal geeft meer zin aan mijn leven"

26/01/18 om 04:30 - Bijgewerkt op 27/01/18 om 11:05

De 37-jarige jeugdtrainer Lesly Beke uit de Leegstraat is Krak van Oostrozebeke 2017. Een terechte waardering voor de jongeman die nagenoeg al zijn vrije tijd spendeert aan het jeugdvoetbal. "Ik wil ze allemaal op weg helpen om van hen een betere voetballer en beter mens te maken", vertelt een overgelukkige Lesly Beke.

Lesly Beke is een geboren en getogen Oostzebekenaar, hij groeide op in de volkswijk de Gavers. Eenmaal de schoolpoort dicht getrokken, startte Lesly zijn actieve beroepsloopbaan bij het Oostrozebeekse Tradidak. "Na zes maanden hield ik het daar voor bekeken en koos ik voor een job waarin ik ook over enige vrije tijd kon beschikken. Zo belandde ik bij Unilin (Bospan). Nu zit ik in een circuit van een zesploegenstelsel en daar kan ik best mee leven. Er heerst een goede sfeer en de werkomstandigheden zijn goed. Een groot voordeel is dat ik op een boogscheut van de fabriek woon en ik dagelijks met de fiets naar het werk kan."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!