Oostkampse eindejaarsactie beloont 89 klanten

De winnaars van de eindejaarsactie, samen met de organisatoren van Shopping Oostkamp en Unizo Oostkamp-Hertsberge en de winkeliers die de hoofdprijzen schonken. © PH
Redactie KW

Eind 2017 liep bij de handelaars de BeleefOostkamp-eindejaarscampagne van Shopping Oostkamp en Unizo Oostkamp-Hertsberge.

Wie tijdens de eindejaarsactie van 9 tot 31 december zijn BeleefOostkamp-pas of de gekende Joyn-kaart scande bij een deelnemende handelaar ontving naast de gewone winstkansen daar nog eens extra eindejaarswinstkansen bovenop. Na afloop werden er 89 winnaars geloot die met 9 hoofdprijzen en 80 cadeaubonnen van 50 euro werden beloond.

Lokaal winkelen in opmars

“Het was de eerste keer dat er op deze manier gewerkt werd om winstkansen te verzamelen en dat kende een groot succes”, evalueert burgemeester Jan de Keyser de actie. “50 handelaars namen deel en er werden maar liefst 30.960 winstkansen uitgedeeld tijdens de eindejaarsactie. De meeste winstkansen werden bij Vishandel Timmerman behaald. Dat toont aan dat lokaal winkelen in opmars is. Oostkamp heeft dan ook heel wat te bieden. Gepassioneerde handelaars en kwalitatieve producten zijn natuurlijk een uitstekende combinatie.”

Toch vingen we enkele pijnpuntjes op bij één van de aanwezige handelaars. “Het is nog even wennen met die kaart”, vindt slager Marc. “Eerst en vooral bindt het tijdens de eindejaarsactie de koper niet specifiek aan jouw winkel, wat met een gewone klantenkaart wel het geval is. En, bij vorige acties waarbij stempels uitgedeeld werden, kon je een goede klant op het einde van de actie nog loyaal behandelen en hem de ontbrekende stempeltjes op zijn kaart gunnen. Het versterkte nog de band tussen handelaar en klant. Met de huidige actie is dat niet aan de orde. Enfin, aan alles zal er wel iets zijn maar dat wilde ik toch even kwijt.”

Winnaars

Deze aanwezige hoofdprijswinnaars mochten hun geschenk in ontvangst nemen: Jolien De Buysere won een Iphone SE geschonken door Exellent Be Mobile (na aankoop bij fijnbakkerij Lieven), Roger Deblaere won de cadeaubon van 250 euro, te besteden bij slagerij De Fruyt (na aankoop bij bakkerij Martens), Kristof Dewulf won de cadeaubon van 250 euro bij Indesi (na aankoop bij slagerij De Fruyt), Rita Geerts won de cadeaubon van 250 euro van bloembinderij van Herck (na aankoop bij Standaard Boekhandel), Martine Lecompte kreeg een bon ter waarde van 250 euro bij Choc’atelier (na aankoop bij lingerie Ilse), de afwezige Evelien Syryn heeft een cadeaubon van Sam&Sieber tegoed (na aankoop bij Choc’atelier) en Rita Verplancke won de cadeaubon van juwelier Vanquathem ter waarde van 250 euro (na aankoop bij Vishandel Timmerman).

Mireille Demeyer en Stephaan Altruy wonnen de BeleefOostkamp.cadeaubonnen ter waarde van 100 euro na aankopen bij slagerij Vermeersch-Willaert en Het Friethuis. De overige 80 winnaars ontvangen binnenkort hun BeleefOostkamp-cadeaubon van 50 euro waarmee kan gewinkeld worden in de meer dan 70 deelnemende handels- en horecazaken. (PH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier