Oostkamp: "Ik voel me rijk in mijn hart door wat ik doe"

26/01/18 om 04:28 - Bijgewerkt op 27/01/18 om 11:25

Hilde Van Laere mag aan vijfsterrengemeente Oostkamp haar eigen ster toevoegen: die van 'Krak van Oostkamp 2018'. Haar passie voor muziek brengt ze tegenwoordig in drie projecten naar buiten: Brise l'Ame (SoLaere), 'Uitgelezen Klanken Performance' en 'Twee in Eén', de muziektheatervoorstelling rond burn-out waarmee ze samen met Jessie De Caluwe momenteel door het land tourt.

"De Kraknominatie en de uiteindelijke titel kwamen onverwacht en zie ik als een erkenning", vertelt Hilde. "Ik aanvaard die met grote dankbaarheid. Ik dank iedereen, over de gemeentegrenzen heen, die voor me stemde. Een doel bereik je nooit alleen. Bijzondere woorden van dank aan mijn (h)eerlijke vrienden, die me steunen in wie ik ben en wat ik doe, elke dag opnieuw; Het liefst had ik op de foto gestaan met de vier andere genomineerden, want naar mijn gevoel zijn zij ook 'winnaar'. Ze stralen allen de passie uit van wat ze doen. Uiteindelijk koos de verslaggever voor een bruine kroeg als setting. Eerst voelde ik mij wat onwennig maar de magie van de muziek in zo'n artistieke omgeving werd me weer eens duidelijk. Haal je gitaar boven en je schept verbondenheid. Je raakt een gevoelige snaar die meteen resoneert in een warme babbel."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!