Oostendse Krak genomineerden gehuldigd op stadhuis van Oostende

Schepen Bart Plasschaert, schepen Natacha Waldmann, Rutger Denaet, Nancy Cattrysse, Krak Kevin Pierloot, burgemeester Bart Tommelein, Fabrice Goffin, Charles Noppe en Ann Everaert.
Redactie KW

Oostends burgemeester Bart Tommelein ontving zaterdagvoormiddag de Krak van Oostende, Kevin Pierloot, op het stadhuis.

Zaterdagvoormiddag ontving burgemeester Tommelein de Krak van Oostende, Kevin Pierloot, op het stadhuis. Daarnaast werden ook de andere zes genomineerden gehuldigd.

“Terechte winnaar”

“De avond van de huldiging in Brugge is mijn vader opgenomen in het ziekenhuis, waardoor ik Kevin niet kon vergezellen”, vertelt burgemeester Bart Tommelein. “Ik wou dat alsnog goedmaken. Het was Kevin zelf die voorstelde om dan alle genomineerden uit te nodigen.”

“Het feit dat deze zeven mensen genomineerd werden, wil zeggen dat ze iets betekenen voor onze stad en hun medemens. Met het schepencollege kunnen wij niet alles doen, het zijn mensen zoals deze groep die Oostende nodig heeft.” De burgemeester had lovende woorden voor winnaar Kevin Pierloot. “Kevin is een terechte winnaar. Met de Proper Strand Lopers betekent hij heel veel voor onze stad.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier