Ook wzc Ter Linde in Gits rouwt om verongelukte Sarah

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

Het woonzorgcentrum richtte gisteren een rouwhoekje in ter nagedachtenis van de 24-jarige Sarah Claeys uit Houthulst, die gisteren met haar wagen verongelukte toen ze op weg was naar haar werk in wzc Ter Linde.

Collega’s, bewoners, bezoekers en familieleden komen langs om een boodschap neer te schrijven ter nagedachtenis van de jonge vrouw. Ze was in het rusthuis aan de slag als logistiek medewerker. Ze hielp er bij de verzorging en het opdienen van maaltijden. De voorbije weken verving ze een afwezige medewerkster aan het onthaal.

“Sarah lag heel goed in de groep”, zegt OCMW-secretaris Filip Van Eeckhout. “Ze was een sympathieke en enthousiaste vrouw. Ook haar interimwerk aan het onthaal vervulde ze met veel gedrevenheid”.

Het is al de tweede keer in twee jaar tijd dat Ter Linde getroffen wordt door een plots overlijden. Vorig jaar werd er al een rouwhoekje ingericht voor de overleden Hoogleedse wielrenner Daan Myngheer, de zoon van de hoofdverpleegkundige van het centrum.

De uitvaartplechtigheid voor Sarah Claeys vindt plaats op dinsdag 14 november in de kerk van Jonkershove in Houthulst. (BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier