Onze Miss Belgiës: "Trek de leeftijd op, wij waren veel te jong"

11/01/19 om 07:15 - Bijgewerkt op 14/02/19 om 11:10

Levert West-Vlaanderen voor de vijfde keer sinds de eeuwwisseling de Miss België? Het antwoord kennen we zaterdagavond, wanneer in het Plopsa Theater in De Panne de grote finale van de missverkiezing plaatsvindt. Annelien Coorevits, Romanie Schotte, Justine De Jonckheere en Cilou Annys zijn de vier West-Vlaamse schonen die deze eeuw al een kroontje kregen. En wat blijkt: het zijn Missen met een missie. "De show moet dringend weer meer ballen krijgen. Daar zouden wij vier wel voor kunnen zorgen."

Een afspraak maken met de vier West-Vlaamse Miss Belgiës van deze eeuw is niet makkelijk. Na eindeloos Doodlen vonden we een moment dat iedereen kon samenkomen. Een etentje lukte niet, wel een koffie. Als het niet te lang zou uitlopen. Twijfel er niet over: zelfs jaren na hun verkiezing zitten de agenda's van Annelien Coorevits (32, Wevelgem, Miss België 2007), Cilou Annys (27, Brugge, Miss België 2010), Justine De Jonckheere (26, Menen, Miss België 2011) en Romanie Schotte (21, Brugge, Miss België 2017) overvol. "Ik ben op zoek naar een manager, het is allemaal niet meer bij te houden", geeft Annelien Coorevits aan.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!