Nog een naaktstrand? Middelkerke is er klaar voor

10/05/18 om 20:00 - Bijgewerkt op 09/05/18 om 17:06

Een tweede naaktstrand aan de Vlaamse kust, daar schreeuwen de naturisten al jaren om. Het Bredense strand ligt op zonnige dagen immers overvol. Patrick Michielsseune (61) uit Westende, penningmeester van de Federatie van het Belgische Naturisme (FBN) en zelf een fervent naturist, doet nu een concreet voorstel. Het strand van Westende vanaf Sint-Laureins richting Nieuwpoort zou een ideale locatie zijn volgens hem.

"Het is niet de eerste keer dat wij dit strand in Westende als naaktstrand voorstellen", aldus Patrick Michielsseune. "In de strandzone achter de nu verdwenen campings Cosmos en Crystal Palace zag je vroeger ook al mensen naakt in het zonnetje liggen. Het was een rebels naaktstrandje en dat werd gedoogd. Ieder jaar was er wel eens een overijverige agent die mensen op de boek zwierde, zoals vorig jaar iemand die aan de militaire camping in Lombardsijde voor dag en dauw naakt het strand op ging. Hoe absurd kan je zijn! Maar eigenlijk werd er weinig tegen opgetreden."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!