Nieuwjaarsmaaltijd voor de minderbedeelden

Op de foto zien we naast enkele leden van Lions Club Tielt en familie ook Roos Tack (derde van rechts), kersvers schepen van Tielt, die mee de handen uit de mouwen stak. Links van Roos staat Stefan Van Hulle (en echtgenote), huidig voorzitter van Lions Club Tielt. © WME
Redactie KW

Lions Club Tielt organiseerde in samenspraak met zeven ondersteunende organisaties voor de vierde keer een warm gebeuren in de Tieltse Europahal: een nieuwjaarsfeest speciaal voor mensen en/of families voor wie het niet altijd even evident is om de nieuwjaarsdagen uitgebreid of in gezelschap te vieren.

Meer dan 500 mensen gingen op de uitnodiging in en konden genieten van een gratis maaltijd aangeboden door Lions Club Tielt. De middag werd aangevuld met een gesmaakt muzikaal optreden voor de volwassenen en een heuse creafuif van Piekenot voor de kinderen. Om het feest compleet te maken, mochten de organisatoren dankzij SupraBazar en Weverij Clarysse op het einde van de middag alle aanwezigen trakteren op een kleine attentie.

(WME)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier