Nieuwe secretaris van beweging.net Rekkem: "Nieuw bloed, frisse ideeën"

12/01/18 om 08:53 - Bijgewerkt om 08:52

Op vrijdag 19 januari organiseert beweging.net Rekkem haar nieuwjaarshappening in zaal Barthel. Voor Luc Delem, veertig jaar lang secretaris bij ACW en het latere beweging.net, is dat meteen ook het uitgelezen moment om officieel de fakkel door te geven aan zijn opvolger Herwig Vrijsen.

De nieuwjaarshappening in zaal Barthel is een evenement van beweging.net Rekkem en haar partnerorganisaties Pasar, Samana, Christelijke Mutualiteit, Femma, ACV en KWB. "Wat vroeger ooit een festijn exclusief voor bestuursleden was, is uitgegroeid tot een feestelijke avond waarop iedereen welkom is. Met telkens opnieuw een volle zaal als resultaat", vertelt Luc Delem, uittredend secretaris van beweging.net. De happening begint om 19 uur. Na een verwelkoming door voorzitter Paul Maxy kan er aangeschoven worden voor kip aan het spit met frietjes, voor de kinderen zijn er nuggets of frikandellen. Twee aperitieven en een ijsje zijn in de prijs inbegrepen. Schlagerzanger Jens Deltour en een lokale dj staan garant voor de muzikale ambiance. Volwassenen betalen 1...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!