Nieuwe Leiebrug tussen Bissegem en Marke heeft grote impact voor garagist

24/11/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 23/11/17 om 13:44

Er komt een nieuwe Leiebrug tussen Bissegem en Marke om grotere schepen toe te laten op de Leie. Voor Yves Bartier en Sofie Vermeersch van Garage Bartier is het een nieuwe uitdaging en een financiële aderlating. De weg die moet verlegd worden, loopt gedeeltelijk over het domein van hun garage. Heel Bissegem maakt zich ondertussen klaar voor de grootse toekomstplannen.

"De baan komt een stuk dichter bij onze showroom te liggen", zuchten Yves Bartier en Sofie Vermeersch. "Dat is een grote wijziging met betrekking tot zichtbaarheid. De plannen zijn nog niet helemaal duidelijk maar wat al zeker is dat dit een nieuwe aanpak en de nodige aanpassingen tot gevolg zal hebben voor ons. We weten nog altijd niet precies waar de baan zal lopen. De plannen zijn nog niet in het definitieve stadium. We houden contact met de bevoegde instanties en we proberen zo goed als mogelijk een samenwerking te bereiken."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!