Nieuwe kinderopvang Villa Max en De Zon met warm hout en veel groen

29/12/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 28/12/17 om 13:15

Tijdens het eerste weekend van januari opent de nieuwbouw van Kinderopvang Villa Max en BUBAO De Zon officieel de deuren. Op vrijdagavond 5 januari is er de officiële opening voor genodigden. Op zondag 7 januari mogen ook de ouders van kinderen uit Villa Max of De Zon vanaf 10 uur de nieuwbouw ontdekken. Eén uur later mag de plaatselijke bevolking een kijkje komen nemen.

Van schepen van onderwijs Martine Verhamme en schepen van patrimonium Rob Kindt kregen we een rondleiding in het nieuwe schoolgebouw en de kinderopvang, waarin er qua materiaalkeuze vooral gebruik werd gemaakt van efficiënt beton en warm hout. Op de speelplaats vallen de groene heuvels op. Aan een lange muur komt een klimwand waar de jongeren urenlang veilig zoet zullen mee zijn. Het nieuwe toegangsplein legt accenten met cortenstaal en veel groen, inclusief is er ook een klimrek aan de muur.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!