Nieuwe fanclub voor Zico Waeytens in Beveren-Roeselare

Het bestuur van fanclub Zico's Fantastisco's. (Foto SM)
Stijn Moerman

In café ‘t Hoekske vond met een receptie de start van de fanclub Zico’s Fantastico’s plaats.

Een groep vrienden van Zico Waeytens heeft met de start van het nieuwe wielerseizoen een fanclub opgericht voor hun favoriete renner: Zico’s Fantastico’s. “Omdat er hier in de streek nog geen supportersclub was voor Zico hebben we met een groep jeugdvrienden van hem beslist om er in café ‘t Hoekske in Beveren één op te starten. Het is de bedoeling dat we in de toekomst met een bus naar koersen gaan om Zico aan te moedigen”, aldus voorzitter Arne Beerland.

De supportersclub zal wel nog enkele weken moeten wachten om hun renner aan het werk te zien, want de Ledegemse prof van Veranda’s Willems-Crelan liep onlangs een breukje op in de pols na een valpartij in de Ster van Bessèges. “Jammer, want ik had hard gewerkt in de winter en de conditie zat goed”, aldus Zico, die aanwezig was op de voorstelling. “Het is plezant als mensen een fanclub willen oprichten voor jou en zeker als dat allemaal jonge gasten zijn die ik al van in het middelbaar of ervoor ken. Ik weet zeker dat ze vaak op de koers aanwezig zullen zijn en voor ambiance zullen zorgen.”

Supporters die lid willen worden van Zico’s Fantastisco’s kunnen terecht in café ‘t Hoekske in Beveren. Een lidkaart kost 10 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier